Over sprankelz

Ik ben Ellen Last en ondertussen al weer negen jaar de eigenaresse van Sprankelz , een gezellige kadowinkel aan de Koninginnelaan 87 in Apeldoorn. Ik ben getrouwd met Jos en de trotse mama van een stel geweldige pubers. Ik kom uit een echt ondernemers familie en daar is hard werken en passie voor het ondernemen met de paplepel ingegoten. Vooral doen waar je veel voldoening en plezier uit haalt.

Na jaren in één van de drogisterijen van mijn ouders te hebben gewerkt (ook aan de Koninginnelaan) kwam er een pandje van mijn vader vrij en kon ik mijn droom gaan waarmaken. Ik had al eerder het idee om een kadowinkel (maar dan anders) te willen beginnen. Dit was mijn kans. Van een heel klein en ook best leeg winkeltje heb ik in vijf jaar tijd, met heel veel passie en ook alle steun en vrijheid van mijn man, Sprankelz kunnen maken naar wat het nu is.

Ondertussen knap ik eigenlijk uit m’n voegen. Het assortiment wijzigt geregeld. Er is altijd wel weer iets nieuws of leuks te vinden voor jezelf, of om iemand anders blij mee te maken. Een kleine greep uit ons assortiment zijn onder andere woonaccessoires, geurkaarsen, solarlampen, tekst- en wenskadootjes, kraamkadootjes, houten speelgoed, sieraden, tassen, sjaals, wijntjes met leuke teksten, meester- en juffenkadootjes en sinds kort een uitgebreid assortiment van Maison Berger.

Sprankelz winkel
Ellen Last